Privacy Policy

 
 
 

Privacy Policy

Wij begrijpen dat jij ons vertrouwt. Het is dan ook onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Hieronder lees je welke gegevens wij verzamelen, hoe land en waarom.

Deze privacy policy is van toepassing op de diensten van abc cosmetica.
abc cosmetica is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van sites en bronnen waarnaar op deze website wordt verwezen.

Door gebruik te maken van deze website geeft je aan ons privacybeleid te accepteren.

abc cosmetica respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

  1. Gebruik van onze diensten
    Iedereen kan onze website anoniem bezoeken. Als je geïnteresseerd bent in een product of dienst van abc cosmetica vragen wij (onder andere) om je naam, emailadres en telefoonnummer. Wij gebruiken deze gegevens om je informatie over onze dienstverlening en/of producten te kunnen verschaffen en om uitvoering te kunnen geven aan een overeenkomst.

Wanneer wij diensten- en/of producten aan huis leveren, hebben we uiteraard jouw adresgegevens nodig. Wanneer je ons een e-mail of andere berichten stuurt, worden deze opgenomen in ons e-mail archief en conform de wettelijke bewaarplicht opgeslagen. Soms vragen wij je naar persoonsgegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk om jouw vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden.

  1. Welke gegevens verwerkt abc cosmetica en voor welk doel

2.1 Persoonsgegevens
a) voor- en achternaam, geboortedatum
b) adresgegevens eventueel postadres
c) telefoonnummer, e-mailadres

2.2 abc cosmetica verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
a) je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres wordt gebruikt voor contact over afspraken en de eventuele annulering daarvan
b) je naam, adresgegevens en telefoonnummer wordt gebruikt voor het versturen van uitnodigingen en informatie per mail en/of per post over diensten, producten en activiteiten van abc cosmetica
c) je naam, adresgegevens en e-mailadres wordt gebruikt voor het mogelijk maken van verzendingen en facturen en om je te kunnen bellen/e-mailen/aanschrijven indien dit nodig is voor de uitvoering van onze dienstverlening

2.3 Hoe lang
abc cosmetica bewaart jouw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen re realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Voor zover er een administratieve- en/of wettelijk bewaarplicht geldt, bewaren wij je gegevens gedurende die termijn.

2.4 Delen
abc cosmetica verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Zij zal je gegevens uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met organisaties en/of bedrijven die jouw gegevens eventueel in onze opdracht verwerken, sluiten wij een verwerkersovereenkomst waarin een eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens gewaarborgd wordt.

2.5 Beveiliging
abc cosmetica neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende (beveiligings-)maatregelen, zowel organisatorisch als technisch, om misbruik, verlies, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van- en/of onbevoegde/ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens tegen te gaan.

  1. Cookies
    Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.
    Deze website maakt gebruik van cookies (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe jij de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.
  2. Doeleinden
    We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.
  3. Derden
    De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties die wij gebruiken ten behoeve van onze dienstverlening. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.
  4. Veranderingen
    Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.
  5. Keuzes voor persoonsgegevens
    Persoonlijke informatie wordt bewaard zolang dit noodzakelijk is voor de uitvoering van onze dienstverlening. Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt.
  1. Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
    Onderaan iedere e-mailing vind je de mogelijkheid om je af te melden.
  2. Aanpassen/uitschrijven communicatie
    Als je jouw gegevens wilt aanpassen of uit onze bestanden wilt laten verwijderen, kun je contact met ons opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.
  3. Cookies uitzetten
    De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services op onze en andere websites niet meer correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Wij controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Gebruikers van onze dienstverlening hebben het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

abc cosmetica
Babs van de Louw
T +31 (0) 495 55 02 85
M +31 (0) 6 23 37 83 14
E [email protected]

Maaseikerweg 45-47
6005 AA  Weert

KvK 12046268
BTW NL154799968B01

1 mei 2019